Sunflowers


Je staat voor een nieuwe uitdaging of voor een “tweesprong” in je leven of op professioneel vlak. Of je kampt met een praktisch vraagstuk, of een situatie van onzekerheid, of een conflict. Aan de hand van een doelgericht vraagstellingsmodel ga je zelf aan de slag richting gewenste toekomst. Je ondergaat niets. Je neemt zelf het heft in eigen handen.

Personal coaching helpt je een beter beeld te krijgen van je kracht, talenten en passies waardoor je met meer gemak, mildheid en drive door het leven stapt. Onze gesprekken verlopen op een spontane manier, zonder onnodige formaliteiten.

Na het verkenningsgesprek zal je de werkwijze herkennen. Een coach is geen probleemoplosser, orakel of geluksbrenger. Coaching is een energiegevende samenwerking waarin jij centraal staat en waarin we samen zoeken naar verfrissende denkpistes. Wij engageren ons om echt te luisteren, mee te denken, zonder onnodige oordelen. De werkwijze is niet zweverig of “soft” te noemen.

We gebruiken onze ervaringen vanuit de crisishulpverlening, uit de periode als hulpverlener en als leidinggevende, waarbij we de specifieke noden van elke cliënt verkenden en zoveel mogelijk krachten uit elke crisis haalden. We focussen ons op jouw inzicht, wilskracht en talent.