Ik ben Elien Lammertyn, gecertificeerd coach & fraudeonderzoeker. Na een boeiende loopbaan als hulpverlener en teamleider in de gerechtelijke jeugdhulpverlening, volgde ik diverse opleidingstrajecten, om daarna te starten als life coach en fraudeonderzoeker. Deze opmerkelijke combinatie is ontstaan vanuit van mijn passie voor selfmanagement, maatschappelijk werk, waarheidsvinding en research.

Het aanbod van individuele coaching is ontstaan vanuit mijn expertise op vlak van management en crisishulpverlening. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in fraude-onderzoek, bij onderzoeksbureau EQ-Investigations. “EQ” verwijst naar het vertrouwen in emotionele intelligentie, die ingezet wordt om jou te begeleiden in je zoektocht naar de ware toedracht van de feiten.

Door middel van coaching en onderzoek, wil ik je graag perspectief bieden, zelfs in complexe omstandigheden. Ik geloof dat er steeds een oplossing mogelijk is of dat er, op zijn minst, veel ruimte voor verbetering is. Omwille van beroepsredenen, plaats ik liever geen persoonlijke foto’s op deze website.

Mijn communicatiestijl is doelgericht, transparant en down-to-earth. Ik hoop van harte dat je een “doorstart” kan maken na onze samenwerking, doordat je een beter inzicht in je casus hebt en over meer ”tools” beschikt om je uitdaging aan te pakken.

Aarzel niet om mij te contacteren indien je:

✓ interesse hebt in een individueel coachingtraject, richting meer zelfleiderschap en levenskwaliteit;
✓ kwalitatieve achtergrondinfo nodig hebt, bijv. een integriteitsonderzoek of een pre-employment screening;
✓ vragen hebt over een klantbelevingsonderzoek of fraudeonderzoek in je onderneming;
✓ bewijsmateriaal wenst omdat je op juridische problemen, strafbare feiten, wantoestanden of onrechtvaardigheden botst.