Re-Quest Coaching wordt geleid door Elien Lammertyn. Na een boeiende loopbaan als hulpverlener en teamleider in de gerechtelijke jeugdhulpverlening, volgde ik diverse opleidingstrajecten, om daarna te starten als gecertifieerd life coach en fraudeonderzoeker. Deze combinatie kwam tot stand omwille van mijn passie voor selfmanagement, psychologie, waarheidsvinding en research.

Het aanbod van individuele coaching is ontstaan vanuit mijn expertise op vlak van management, ondernemen en crisishulpverlening. Daarnaast ben ik evenzeer gespecialiseerd in fraude-onderzoek. EQ-Investigations is een vergund en ervaren onderzoeksbureau. De term “EQ” verwijst naar het vertrouwen in emotionele intelligentie, die ingezet wordt om de cliënt te begeleiden in zijn/haar zoektocht naar de waarheid en oplossingen. EQ betekent ook dat ik, als coach en onderzoeker, me continu bewust ben van mijn eigen valkuilen en aannames.

Door middel van coaching en onderzoek, wil ik ondernemers en burgers graag perspectief bieden, zelfs in complexe omstandigheden. Ik geloof dat er steeds een oplossing mogelijk is of dat er, op zijn minst, veel ruimte voor verbetering is. Omwille van beroepsredenen, plaats ik liever geen persoonlijke foto’s op deze website. Aarzel echter niet om mij te contacteren voor een kennismaking.

Mijn communicatiestijl is doelgericht, transparant en down-to-earth. In elke situatie tracht ik mijn afspraken na te komen, zonder onrealistische beloften te maken. In jouw casus staat beroepsgeheim en discretieplicht steeds op de eerste plaats. Ik hoop van harte dat je een “doorstart” kan maken na onze samenwerking, doordat je een beter inzicht in je casus hebt en meer ”tools” kan inzetten om je uitdagingen aan te pakken.

Contacteer mij vrijblijvend indien je:

✓ interesse hebt in een individueel coachingtraject, richting meer zelfleiderschap en levenskwaliteit;
✓ vragen hebt over een eventueel fraude-onderzoek of klantbelevingsonderzoek in je onderneming;
✓ bewijsmateriaal wenst (als advocaat, ondernemer of burger) omdat je met strafbare feiten of chronische onzekerheden geconfronteerd wordt;
✓ extra achtergrondinfo nodig hebt, bijv. een pre-employment screening, een integriteitsonderzoek, een internetonderzoek of een data-analyse.