investigation adultery

Welkom bij Re-quest coaching. Je kan vrijblijvend kiezen tussen advies, coaching of een opsporingsonderzoek. Je kan ons inschakelen als “sparringpartner”, om alle mogelijke opties in kaart te brengen. Daarbovenop bieden wij jou de gelegenheid om een individueel coachingtraject op te starten, om op die manier duurzame vooruitgang te boeken.

Privaat onderzoek & advies

Onze privédetectives zijn intensief bezig met opsporingsdiensten, screenings en research. Sommige bedrijfsleiders of privépersonen vragen extra ondersteuning en feedback. In zo’n geval kan je ons inschakelen voor no-nonsense advies, tijdens of na het detective-onderzoek (bijvoorbeeld nazorg). Op die manier slaag je er zelf in om jouw conflict of onzekere situatie te beëindigen.

Op jouw verzoek bekijken we samen de gewenste situatie, waarna je zelf je eigen inzichten en creatieve oplossingen zal formuleren. In dat geval proberen we jouw “klankbord” te zijn, waardoor jouw probleemoplossend vermogen kan toenemen.

Coaching

Je kan ook opteren voor individuele coaching. Life coaching helpt je een beter beeld te krijgen van jouw kracht, talenten en passies waardoor je met meer zelfvertrouwen en veerkracht in het leven staat. Na het individueel coachingtraject, bent je meer flexibel in jouw manier van communiceren en heb je meer keuzemogelijkheden. We vertrouwen erop dat je een beroep kan doen op jouw eigen emotionele intelligentie (EQ).

“Er bestaat geen probleem dat ontsnapt aan de hoop.” (Dirk De Wachter)